Werk maken van verbinding
in talent, ontwikkeling
en leiderschap

VISIE: talent - ontwikkeling - persoonlijk leiderschap

Conn-Active visie

Conn-Active is expert in coaching, training en consultancy voor hoger opgeleide professionals en organisaties die werk maken van talent, ontwikkeling en leiderschap.

Focus en eigen regie houden in leven en werk door eerst zichzelf goed te leren kennen met alle natuurlijke talenten en valkuilen:

  • geeft Invulling aan persoonlijk leiderschap
  • zorgt voor een goede work-life balance
  • slaat de brug naar verbindende communicatie en samenwerking in relaties met anderen                     
  • legt de basis voor succesvol leiderschap in organisaties      
  • houdt medewerkers gezond, vitaal en bevlogen

"Lead yourself, lead others, be Conn- Active”.

Voor wie: hoger opgeleide professionals, op zoek naar meer persoonlijke en professionele effectiviteit
Over mij

Marion Geraeds

Professionals laten excelleren in leven en werk, door zich bewust te zijn van eigen talenten, ontwikkelpotentieel en in het verlengde hiervan: het  nemen van persoonlijk leiderschap over eigen leven en werk. Dat is mijn missie.

Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling lopen als een rode draad door mijn leven en werk. Het heeft mij als mens en professional veel gebracht. Dit wil ik anderen ook graag meegeven.

Ik sta graag in contact met mensen en ik ga graag in gesprek met professionals en organisaties. Mijn aanpak is oplossingsgericht, oprecht, betrokken, respectvol en vergeet humor niet.

Vanuit mijn achtergrond heb ik affiniteit en veel ervaring met artsen en andere professionals en managers in de zorg, overheid en het bedrijfsleven.

Jarenlange ervaring als arts maatschappij en gezondheid en ook later als bedrijfsarts binnen zorg, overheid, onderwijs en bedrijfsleven, kan ik samen met mijn achtergrond binnen de medisch specialistische arbeidsrevalidatie goed inzetten in mijn werk als professioneel coach. Ik maak daarbij graag de positieve verbinding tussen gezondheid- mens- werk- en organisatie.

Als coach, supervisor en intervisor lever ik verder mijn bijdrage aan de opleiding van artsen/ medisch specialisten / A(N)IOS en aan masterfase geneeskunde studenten van de universiteit Maastricht (Faculty of Health, medicine &  Lifescience).

Wil je ook invulling geven aan persoonlijk leiderschap en eigen regie voeren in leven en werk? Als coach bied ik optimale voorwaarden om goed zicht te krijgen in je talenten en drijfveren. Door zelfinzicht en zelfbewustzijn verandering aanbrengen. Uitbreiding van je gedragsrepertoire. Verdere groei en ontwikkeling bewerkstelligen. Vitaal en bevlogen blijven.

Lees verder over mijn CV, op mijn Marion Geraeds linkedin profiel.Marion Geraeds | LinkedIn

Methoden
Referenties
Contact

Pastoor Laevenstraat 21
6311AR Ransdaal (Limburg)
Tel. +31 (0)6 11871920
email: info@conn-active.nl

KvK nummer: 77072820